DIENSTEN

Voor u of uw onderneming

Bent u opzoek naar nieuwe foto’s? Hier leest u meer over de verschillende fotoshoots die ik aanbied! Het belangrijkste in de creatie van uw foto’s is de samenwerking. Door goed met elkaar in overleg te gaan wordt er voor iedereen een duidelijk verwachting geschept en kan er samen gewerkt worden aan uw mooiste foto(’s). 

Voorafgaand aan de fotoshoot overleggen wij wat ik voor u kan betekenen en hoe we dit gaan bereiken. Dankzij de begeleiding die ik tijdens de fotoshoot zal geven wordt er in de studio al een ‘wauw’-effect bereikt. Tijdens de nabewerking van de foto’s zorg ik ervoor dat uw beste foto’s naar u verstuurd worden in de beste kwaliteit mogelijk.

Bent u al bekend met mijn werk? Dan kunt u ook direct contact opnemen door het contact formulier in te vullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook meer informatie over mijn werk binnen de Zaanstreek of in overige delen van Noord-Holland lezen. 

PORTRET

Portret fotografie is door de hedendaagse telefoons steeds normaler en eenvoudiger geworden. Toch hangt niet iedereen zomaar een portret foto aan de muur. Mijn portret foto’s staan garant voor een moderne en tijdloze look & feel, die in uw huis prachtig aan de wand of in een fotolijst geplaatst kan worden. Door een ontspannen samenwerking zorg ik ervoor dat uw fotoshoot niet alleen een fotoshoot, maar ook een beleving om te herinneren wordt!

Een portret fotoshoot bij mij in de studio vindt in drie
fases plaats. Allereerst ga ik op basis van de eerste email met u in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen. Ik ben vooral nieuwsgierig waarom u (nieuwe) portretfoto’s wil maken. Dit kan van alles zijn, nieuw huis en nieuwe foto’s, u bent veel afgevallen en wil uzelf op uw mooist laten fotograferen of misschien is het een cadeau geweest van vrienden of familie?

Belangrijk is dat ik begrijp waarom u de foto laat maken
en welke stijl u voor u ziet. Uw verwachtingen neem ik mee in mijn voorbereidingen. Tijdens mijn voorbereidingen neem ik alle wensen mee. Wil u graag zelf uw make-up doen of geeft u dit liever uit handen bij een visagist, dan ga ik dit voor u verzorgen. Wil u zelf uw kleding gebruiken of uitkiezen of wil u dit door een stylist laten verzorgen, dan ga ik dit voor u verzorgen.


Tijdens de fotoshoot is het niet alleen mijn taak om de
foto te maken. Ik coach u ook tot uw beste potentie om de foto’s nét dat beetje extra te geven waar we naar toe willen werken. Voor de fotoshoot begint zullen we een aantal poses doornemen waar we gebruik van gaan maken. Deze poses kunnen verschillen van zacht en elegant tot stoer en uitdrukkelijk. In ons eerste gesprek zullen we het hier onder andere over hebben.

 

ZAKELIJK

Waar u vroeger met een eenvoudige foto op uw cv weg kon komen, is daar nu geen ruimte meer voor. U bent een professional en uw foto mag en zal dit ook uitstralen. Zie een zakelijke foto niet als een normale foto, maar als een stukje marketing, oftewel personal branding. Samen zorgen we ervoor dat uw foto uw sterkste kant laat zien en de juiste indruk geeft!

Bij het boeken van een fotoshoot voor zakelijke foto’s ben ik vooral benieuwd naar u als professional. Wat voor werk doet u? Waarom heeft u nieuwe foto’s nodig? Wil u graag een head shot of een full body foto? Deze vragen neem ik mee tijdens de voorbereiding, we gaan op zoek naar de juiste kledingstijl en de juiste kleuren.

Tijdens de voorbereidingen en de fotoshoot zelf coach ik u naar uw beste kant. Met het coachen houd ik rekening met uw persoonlijke kant, maar behoudt de zakelijke kant intact, zodat u zich van uw sterkste kant zal laten zien. De foto’s kunnen van een donkere naar juist iets lichtere stijl gefotografeerd worden, op deze manier lever ik voor iedereen de juiste foto.

De foto’s zal ik aanleveren in 3 verschillende maten. Een groot formaat foto, voor eventuele print en op belangrijke documenten. Een klein formaat foto voor uw social media, telefoon en andere zaken. Voor Social media lever ik ook een vierkante afmeting voor LinkedIn, Facebook en Instagram.

BENIEUWD HOE IK TE WERK GAAT?

Follow
   
Contact

Dorpsstraat 23
1566 AA, Assendelft

+31 (0)641649043
Info@rinsebommerson.nl

×